Koordinimi:

Jeton Neziraj, shkrimtar, drejtor i Qendrës Multimedia në Prishtinë

jeton qendra.org

 

Komiteti: 

Anne-Marie Bucquet, përkthyese (frangjisht), Paris 

Lirak Çelaj, aktor dhe drejtor i Teatrit Oda në Prishtinë,

Zuzana Finger, përkthyese (gjermanisht),

Sébastien Gricourt, përkthyes (frangjisht),

Dorota Horodyska, përkthyese (polonisht),

Arian Leka, shkrimtar dhe botues, Tiranë,

Fatimé Neziroski, përkthyese (frangjisht), 

Evelyne Noygues, përkthyese (frangjisht), ish presidente e shoqates "Albania", Paris,

Simon Pitaqaj, aktor, regjisor dhe përkthyese (frangjisht), Paris, 

dhe Sulejman Rushiti, regjisor, ish Ministër i Edukimit në Republikën e Maqedonisë, Shkup.

 

Komiteti i mëparshëm :

Anne-Marie Autissier, Arben Bajraktaraj, Eqrem Basha, Ndoc Çefa, Elisabeth Chabuel, Ilir Dragovoja, Robert Elsie, Adonis Filipi, Mandi Gueguen, Artan Kotro, Ardian Marashi, Redjep Mitrovitsa, Christiane Montécot, Josif Papagjoni, Nikson Pitaqaj, Luan Rama, Irena Rambi, Arben Selimi, Alfred Trebicka, Edmond Tupja, Kudret Velça, Jusuf Vrioni, Nuhi Zeqiri dhe Alexandre Zotos.

 

Burimet :

Qendra Multimedia (Prishtinë, Kosovë)